Za sve koji žele iz Zagreba doći na naš Zalazak u vinogradu, a nemaju prijevoz, imamo sjajnu vijest za vas – i ove godine organiziramo izletnički vlak koji vas vozi direktno na Zalazak! Vlak polazi s Glavnog kolodvora u Zagrebu 14. lipnja u 11.11 sati.

U suradnji s HŽ PP odlučili smo organizirati izletnički vlak koji kreće s kolodvora Zagreb GK te s usputnim zaustavljanjem na stanicama Maksimir (11.19 sati), Trnava (11.23), Čulinec (11.27), Sesvete (11.34) i Dugo Selo (11.34).

Naravno, isti vlak se u večernjim satima vraća i natrag u Zagreb. Ukoliko pak poželite ostati na noćenju, u Zagreb se možete vratiti bilo kojom drugom redovnom linijom, no takav povratak ćete morati financirati samostalno.

U vlaku vas očekuje dobra zabava kao uvertira u prekrasan Zalazak na području naše TZ Meridiana Slavonica. Pozivamo vas da nam se pridružite i iz prve ruke dobijete potpuni doživljaj našeg gostoprimstva.

P.S. nije li prekrasno u potpunosti uživati u vinima, znajući da će vas drugi dovesti na odredište te vas nakon degustacije i vratiti? Vidimo se!

Osnovne informacije:

 

  • Polazak iz Zagreba GK u 11.11 s usputnim zaustavljanjem na stanicama Maksimir, Trnava, Čulinec, Sesvete i Dugo Selo
  • Mini vinska radionica u vlaku kao dodatni sadržaj
  • Planirani dolazak na stanicu Kuti u 15.01 sati
  • Organizirani prijevoz od stanice do hotela
  • Mogućnost sudjelovanja na vinskoj radionici “Vina Meridiane Slavonice – ponos našega kraja” u 16.00 sati u hotelu Stupnički dvori ili slobodno razgledavanje prije glavnog početka manifestacije
  • Glavni početak manifestacije u 17.00 sati
  • Proglašenje pobjednika nagradne igre u 20.30 sati
  • Polazak iz Brodskog Stupnika (stanica Kuti) 19.49 sati
  • Planirani dolazak u stanicu Dugo Selo u 22.55 sati, u stanicu Sesvete u 23.08 sati, u Stanicu Čulinec u 23.15 sati, u stanicu Trnava u 23.18 sati, u stanicu Maksimir u 23.22 sati te konačno u Zagreb GK u 23.30 sati

Rezervacije mjesta u izletničkom vlaku: od 20.5.2024. zaključno s 10.6.2024.; iznos rezervacije: 2,50 €. Mogu se preuzeti na blagajnama Hrvatskih željeznica.

Mogućnost sudjelovanja na edukaciji „Graševina na tračnicama“ u sklopu izletničkog vlaka. Za sudjelovanje molimo javiti na marijavukeliczg@gmail.com. Broj polaznika je ograničen, edukacija je besplatna, a za edukaciju se možete prijaviti i prije 1.6.2024.

Kako nam je bilo prošle godine možete vidjeti u galeriji fotografija Julija Frangena:

Skip to content