TZMS

SMJEšTAJ

stara kapela

ADRESA: Stara Kapela, Stara Kapela
TELEFON: +385 98 467 878
MAIL: antuntucic@gmail.com
WEB: Stara Kapela

Difuzni hotel koji se smjestio u srcu jedinstvenog sela Stara Kapela obuhvaća sljedeće objekte:

Tunjina kuća

Tucina kuća

Stričev grunt

Pavina kuća.

Koji god objekt da izaberete, nećete požaliti. Iznimno ljubazni domaćini koji će vas dočekati učinit će sve da se osjećate kao da se oduvijek znate. Rustikalni smještaj koji je u današnje vrijeme sve privlačniji jer zorno dočarava ljepote slavonskog sela pun je pogodak. Umirujuće zelenilo spojeno s nedostatkom signala pružit će vam prijeko potrebni mir u današnjem svijetu užurbanosti i stresa. Odmaknite se od svakodnevice te posjetite Staru Kapelu.

stupnički dvori

ADRESA: Vinogradska cesta 65, Brodski Stupnik

TELEFON: +385 91 440 0561

MAIL: info@stupnicki-dvori.hr

WEB: Stupnički Dvori

Oaza šarenila, zelenila, autohtonog, rustikalnog dočekat će vas već samim putovanjem do hotela Stupnički dvori. Krajobraz koji oduzima dah, a uz koji ćete se poželjeti buditi svako jutro, čeka da posjetite Dvore i prepustite se čarima podneblja u kojem se smjestio hotel. U obilasku hotela neizostavna je čaša vrhunskog vina po želji, a po završetku obilaska preporučamo dodatno opuštanje u spa centru hotela.

Kuća za odmor Margetić

ADRESA: Živike 8b, Živike

TELEFON: +385 95 726 4170

MAIL: margeticfranjo32@gmail.com

Da se trud i rad isplate, dokazao je domaćin Franjo Margetić koji sam drži kuću za odmor Margetić u naselju Živike. Očarat će vas količina pažnje koju ovaj domaćin naočigled pridaje svom malenom djeliću raja. Ukoliko za smještaj odaberete kuću za odmor Margetić, od prvog trena osjećat ćete se kao da ovdje živite cijeli život upravo zbog individualnog pristupa domaćina i predivne atmosfere koja se ne može opisati riječima. Tople preporuke!

seoski turizam Kereković

ADRESA: Živike 22, Živike

TELEFON: +385 99 764 0387

MAIL: brodgranicarka@gmail.com

WEB: Turizam Kereković

 

Maleno slavonsko carstvo smjestilo se u naselju Živike. Dobitnik mnogih priznanja za svoj rad, osoba koja se trudi svojim posjetiteljima pružiti i pokazati ono najbolje od slavonskog sela te zagovornik svega domaćeg uvijek će vas srdačno dočekati, provozati u slavonskoj kočiji ili barkom ukoliko poželite. Slavonski smještaj doći će kao šlag na tortu aktivnog dana ispunjenog raznim aktivnostima koje ćete imati mogućnost raditi u sklopu turističkog obiteljskog gospodarstva Kereković.

croatia cottage

ADRESA: Vladimira Nazora 79h, Nova Kapela

TELEFON: +385 91619 5111

MAIL: tomislavbabic.sigma@gmail.com

Ukoliko ste u potrazi za mirom i spokojem, objekt Croatia cottage u Novoj Kapeli je idealno mjesto za vas. Opustite se uz odlične i pristupačne domaćine koji će vam omogućiti da napunite baterije te spremni i odmorni dočekate nove životne izazove.

lovački dom radinje

ADRESA: Radinje, Siče

TELEFON: +385 98 438 960

MAIL: vesna.poljak@hrsume.hr

Za sve ljubitelje lova tu je objekt Radinje u sklopu istoimenog lovišta, smješten u naselju Siče. Adrenalinski odmor je neizbježan uz lovne usluge, a usluga smještaja u lovnom turizmu upotpunjena je smještajem u Radinju. Pozivamo vas da se okušate!

jana house

ADRESA: Augusta Cesarca 43, Oriovac

TELEFON: +385 98 983 9863

MAIL: mculjak@kontrolbiro.hr

FB: Jana House Oriovac

 

Savršeni spoj prirode i čovjeka doživjet ćete u sklopu kuće za odmor Jana house u Oriovcu. Prekrasni pogled koji se pruža s brda gdje ste smješteni ili dok se kupate u bazenu, ispijajući domaći liker od aronije oduševit će vaša osjetila. Preporučamo da se upustite u slavonsku avanturu koja će uključivati smještaj u kući za odmor Jana House.

villa melani

ADRESA: Vinogradska cesta 56, Oriovac

TELEFON: +385 91 907 0960

FB: Villa Melani

 

Detalji su bitni – poruka je iz ville Melani. Savršeni spoj rustikalnog i suvremenog pronaći ćete u ovom smještajnom objektu, upotpunjenom detaljima koji se savršeno stapaju u interijer i eksterijer objekta. Smještena na oriovačkom brdu, villa će vam pružiti sve što vam je potrebno za kvalitetan odmor. 

ribarska kuća

ADRESA: Petra Zrinskog bb, Brodski Stupnik

TELEFON: +385 95 382 0681

MAIL: saladikaslobodnica@gmail.com

 

Ukoliko ste u potrazi za spojem savršene gastro ponude i smještaja gdje ćete se opustiti nakon obilnog i iznimno ukusnog obroka, Ribarska kuća je savršeno mjesto za vas. Opustite se uz riblje specijalitete i kapljicu vina koja se sljubljuje s ribom, a nakon toga čeka vas udobni smještaj na katu objekta.

sobe beketić

ADRESA: Orljavska 37, Lužani

TELEFON: +385 98 977 5114

MAIL: mikibeketic@gmail.com

WEB: Buffet Pizzeria Bonaca

Udobno se smjestite i uživajte u sobama u domaćinstvu Beketić, a kad vas uhvati glad, tu je pizzeria koja će vas okrijepiti. 

Skip to content