SMJEŠTAJ

Meridiana_Slavonica_turisicka_zajednica_smjestaj_stara_kapela_1

Stara Kapela

Naselje na koje nećete ostati ravnodušni! Pozivamo vas da posjetite neki od sljedećih smještaja:
Tunjina kuća
Tucina kuća
Stričev grunt
Pavina kuća.

Koji god objekt da izaberete, nećete požaliti. Iznimno ljubazni domaćini koji će vas dočekati učinit će sve da se osjećate kao da se oduvijek znate. Rustikalni smještaj koji je u današnje vrijeme sve privlačniji jer zorno dočarava ljepote slavonskog sela pun je pogodak. Umirujuće zelenilo spojeno s nedostatkom signala pružit će vam prijeko potrebni mir u današnjem svijetu užurbanosti i stresa. Odmaknite se od svakodnevice te posjetite Staru Kapelu.

ADRESA: Stara Kapela, Stara Kapela
TELEFON: +385 98 467 878
MAIL: antuntucic@gmail.com
WEB: Stara Kapela

Meridiana_Slavonica_turisicka_zajednica_smjestaj_Stupnički_dvori_1

Stupnički Dvori

Oaza šarenila, zelenila, autohtonog, rustikalnog dočekat će vas već samim putovanjem do hotela Stupnički dvori. Krajobraz koji oduzima dah, a uz koji ćete se poželjeti buditi svako jutro, čeka da posjetite Dvore i prepustite se čarima podneblja u kojem se smjestio hotel. U obilasku hotela neizostavna je čaša vrhunskog vina po želji, a po završetku obilaska preporučamo dodatno opuštanje u spa centru hotela.

ADRESA: Vinogradska cesta 65, Brodski Stupnik
TELEFON: +385 91 440 0561
MAIL: info@stupnicki-dvori.hr
WEB: Stupnički Dvori

Meridiana_Slavonica_turisicka_zajednica_smjestaj_

Kuća za odmor Margetić

Da se trud i rad isplate, dokazao je domaćin Franjo Margetić koji sam drži kuću za odmor Margetić u naselju Živike. Očarat će vas količina pažnje koju ovaj domaćin naočigled pridaje svom malenom djeliću raja. Ukoliko za smještaj odaberete kuću za odmor Margetić, od prvog trena osjećat ćete se kao da ovdje živite cijeli život upravo zbog individualnog pristupa domaćina i predivne atmosfere koja se ne može opisati riječima. Tople preporuke!

ADRESA: Živike 8b, Živike
TELEFON: +385 95 726 4170
MAIL: margeticfranjo32@gmail.com

Meridiana_Slavonica_turisicka_zajednica_smjestaj_Seoski_turizam_Kereković_1

Seoski turizam Kereković

Maleno slavonsko carstvo smjestilo se u naselju Živike. Dobitnik mnogih priznanja za svoj rad, osoba koja se trudi svojim posjetiteljima pružiti i pokazati ono najbolje od slavonskog sela te zagovornik svega domaćeg uvijek će vas srdačno dočekati, provozati u slavonskoj kočiji ili barkom ukoliko poželite. Slavonski smještaj doći će kao šlag na tortu aktivnog dana ispunjenog raznim aktivnostima koje ćete imati mogućnost raditi u sklopu turističkog obiteljskog gospodarstva Kereković.

ADRESA: Živike 22, Živike
TELEFON: +385 99 764 0387
MAIL: brodgranicarka@gmail.com
WEB: Turizam Kereković

Meridiana_Slavonica_turisicka_zajednica_smjestaj_Croatia_cottage_1

Croatia cottage

Ukoliko ste u potrazi za mirom i spokojem, objekt Croatia cottage u Novoj Kapeli je idealno mjesto za vas. Opustite se uz odlične i pristupačne domaćine koji će vam omogućiti da napunite baterije te spremni i odmorni dočekate nove životne izazove.

ADRESA: Vladimira Nazora 79h, Nova Kapela
TELEFON: +385 91619 5111
MAIL: tomislavbabic.sigma@gmail.com

Meridiana_Slavonica_turisicka_zajednica_smjestaj_Lovački_dom_Radinje_1

Lovački dom Radinje

Za sve ljubitelje lova tu je objekt Radinje u sklopu istoimenog lovišta, smješten u naselju Siče. Adrenalinski odmor je neizbježan uz lovne usluge, a usluga smještaja u lovnom turizmu upotpunjena je smještajem u Radinju. Pozivamo vas da se okušate!

ADRESA: Radinje, Siče
TELEFON: +385 99 803 7029
MAIL: robert.babacek@hrsume.hr

Meridiana_Slavonica_turisicka_zajednica_smjestaj_Jana_house

Jana house

Savršeni spoj prirode i čovjeka doživjet ćete u sklopu kuće za odmor Jana house u Oriovcu. Prekrasni pogled koji se pruža s brda gdje ste smješteni ili dok se kupate u bazenu, ispijajući domaći liker od aronije oduševit će vaša osjetila. Preporučamo da se upustite u slavonsku avanturu koja će uključivati smještaj u kući za odmor Jana House.

ADRESA: Augusta Cesarca 43, Oriovac
TELEFON: +385 98 983 9863
MAIL: mculjak@kontrolbiro.hr
FB: Jana House Oriovac

Meridiana_Slavonica_turisicka_zajednica_smjestaj_Villa_Melani_1

Villa Melani

Detalji su bitni – poruka je iz ville Melani. Savršeni spoj rustikalnog i suvremenog pronaći ćete u ovom smještajnom objektu, upotpunjenom detaljima koji se savršeno stapaju u interijer i eksterijer objekta. Smještena na oriovačkom brdu, villa će vam pružiti sve što vam je potrebno za kvalitetan odmor.

ADRESA: Vinogradska cesta 56, Oriovac
TELEFON: +385 91 907 0960
FB: Villa Melani

Meridiana_Slavonica_turisicka_zajednica_smjestaj_rustik

Rustik

Novootvoreni smještaj tik pored restorana Rustik, Rustik rooms, pružit će vam mir i spokoj nakon aktivnog odmora na području Meridiane Slavonice ili nakon uživanja u gastro delicijama ovoga restorana. U ponudi se nalazi sveukupno 7 soba – 3 dvokrevetne, 2 trokrevetne te 2 jednokrevetne. Rezervirajte svoj rustikalni smještaj već danas!

Adresa: Braće Radić 43, Oriovac
Telefon: +385 95 395 3575
Mail: stipo1988@gmail.com
Web: https://restoran-rustik.eatbu.hr/
Instagram: rustik_rooms
Meridiana_Slavonica_turisicka_zajednica_smjestaj_ribarska_kuca_1

Ribarska kuća

Ukoliko ste u potrazi za spojem savršene gastro ponude i smještaja gdje ćete se opustiti nakon obilnog i iznimno ukusnog obroka, Ribarska kuća je savršeno mjesto za vas. Opustite se uz riblje specijalitete i kapljicu vina koja se sljubljuje s ribom, a nakon toga čeka vas udobni smještaj na katu objekta.

ADRESA: Petra Zrinskog bb, Brodski Stupnik
TELEFON: +385 95 382 0681
MAIL: saladikaslobodnica@gmail.com

Meridiana_Slavonica_turisicka_zajednica_smjestaj_sobe_beketic

Sobe Beketić

U srcu destinacije smjestile su se sobe „Beketić“ – idealne za odmor i punjenje baterija nakon aktivnog dana. Sobe „Beketić“ privući će vas mirisom ručka/večere koje možete konzumirati u restoranu ispod. Zar ne zvuči primamljivo – fini slavonski obrok nakon aktivne vinske ture ili bicikliranja te nakon toga punog trbuha na bezbrižno spavanje?

ADRESA: Orljavska 37, Lužani
TELEFON: +385 98 977 5114
MAIL: mikibeketic@gmail.com
WEB: Buffet Pizzeria Bonaca

Skip to content