Sava Beach Party

Kreativna udruga mladih LIMES ovoga vikenda, u petak i subotu 4. i 5. kolovoza, na obali rijeke Save u Slavonskom Kobašu organizira Sava Beach Party XI, humanitarno-zabavni događaj koji će vas rasplesati i raspjevati.

U petak 4. kolovoza iz srca Nove Gradiške dolaze Rockeri, a ovaj put s njima na pozornici nastupa i nevjerojatan talent iz Slavonskog Broda – Marko Mršić. Ovaj duo će svojim električnim performansom zagrijati atmosferu i pripremiti vas za glavnu poslasticu večeri – koncert svima poznate Opće opasnosti.

U subotu 5. kolovoza večer će početi uz Stoju, mladog DJ-a iz Slavonskog Broda. Iako je tek u dvadesetima, Stoja dolazi s energijom i entuzijazmom koji su zarazni. Svojim svježim zvukom i dinamičkim setovima, sigurno će postati novo omiljeno ime na Sava Beach Partyju.

Slijedi Damazi, lokalni DJ heroj iz Sikirevaca. Već petu godinu za redom ovaj talentirani DJ donosi svoj unikatni zvuk na plažu. Spremite se za noć prepunu energije uz Damazija!

I na kraju, ali ne manje važno, iz susjedne Srbije, točnije iz Novog Sada, grada poznatog po svojem EXIT festivalu, vraća se DJ Wux. Nakon prošlogodišnje nezaboravne izvedbe, očekuje se ništa manje od ovog majstora miksete. Njegovi vibrantni setovi garantiraju da će vas držati na nogama cijelu noć!

I naravno, ne smije se zaboraviti na Vedrana Car, zaštitno lice Otvorenog radija, koji je ranije najavljen kao prvi DJ u ovogodišnjem line-upu!

I ovogodišnji Sava Beach Party humanitarnog je karaktera te će se skupljati sredstva za obitelj pokojnog Stjepka Sekulića.

Dani Slavonca

I ove godine nogometni klub „Slavonac“ iz Brodskog Stupnika organizira Dane Slavonca koji će se održati od petka 4. kolovoza do nedjelje 6. kolovoza.

Petak, 4. kolovoza

19:00 sati – NK “Slavonac” (Brodski Stupnik) – NK “Graničar” (Stupnički Kuti)

Subota, 5. kolovoza

17:00 sati – NK “Svačić” (Stari Slatinik) – NK “BONK” (Bebrina)
20:00 sati – NK “Vinogorac” – NK “Slavonac” (Gunjavci-Drežnik)

Nakon nogometnog dijela sve prisutne očekuje zabavni program uz bogatu gastro ponudu.
U zabavnom programu održat će se nastup pjevačke skupine – Drumarice te nastup Tamburaškog sastava Zlatna Dolina iz Požege.

Nedjelja, 6. kolovoza

17:30 – utakmica za treće mjesto
20:00 – finale

Sve okupljene očekuje bogata ponuda hrane i pića te bogate tombole.

Skip to content