Lepršavi pjenušac, pitak Rose, sjajne graševine i kompleksan Cabernet sauvignon uz cerničke ćuptete i čvarke, oduševili su brojne turiste i Splićane koji su prošli vikend posjetili 10. festival vina i delicija Vinski podrum u organizaciji Slobodne Dalmacije.

Pjenušac vinarije Galić iz Brodskog Stupnika, Rose i Graševina OPG-a Grozdanović iz oriovačkog vinogorja, Graševina Graničarka iz novogradiškog kraja, koju su zajednički napravila tri prijatelja Siniša Hoborka, Ozren Kraljić i Marko Kovre te Cabernet sauvignon OPG-a Vučković, također iz Oriovca te autentični finger food Brodsko-posavske županije predstavili su se u organizaciji županijske turističke zajednice koja je na svom izložbenom prostoru dijelila i novi atraktivni destinacijski vodič, upravo izašao iz tiska.

Izvor|Foto: TZ Brodsko-posavske županije

Skip to content