Turistička zajednica Meridiana Slavonica dobitnik je ovogodišnje prestižne nagrade GOLDEN INTERSTAS AWARD – For Excellence 2022 koju je Međunarodno povjerenstvo turističkih novinara i pisaca prepoznalo kao organizaciju koja daje izniman doprinos razvoju turizma na svom području. Vijeće i direktorij manifestacije SCITF – MEĐUNARODNI DANI TURIZMA, 29. INTERSTAS, 25. ITF’ CRO, 20. KEA-CRO u cijelosti je prihvatilo prijedlog navedenog povjerenstva, a uručivanjem ove prestižne nagrade Meridiana Slavonica će pristupiti međunarodnom klubu zaslužnih za turizam.

Kako stoji u obrazloženju, „nagrade Laureata obrazlažu se valorizacijom kvalitete rada, kreativnošću i visinom doprinosa svakog od pojedinaca i organizacija u realizaciji njihovih programa. Bazirane su na prepoznatljivosti njihovog rada, i vrhunskog profesionalnog postignuća, na razvojnim projektima i programima, koji kroz svoje profesionalne, stručne, znanstvene i praktične radne aktivnosti promiču turističku ponudu, kulturu, znanost, sport… Ovim postignućima izniman je doprinos promicanju i daljnjem lokalnom, regionalnom, nacionalnom razvoju turizma i svim sudionicima koji u njemu sudjeluju, a time i ugledu svoje zemlje. To zasigurno pridonosi prosperitetu, garanciji kvalitete i boljitku života, te potvrdi opravdanosti dodjele ovih međunarodnih turističkih nagrada“.

GOLDEN INTERSTAS nagradu primit će direktorica Turističke zajednice, Mateja Pejanović, na svečanosti koja će se održati u Solinu od 9. do 11. studenog. Podsjetimo, promotivni video naziva Meridiana Slavonica – vodič kroz destinaciju također će biti predstavljen široj publici u sklopu manifestacije. Video se može pronaći na web stranici Meridiane Slavonice unutar izbornika „Multimedija“ ili na Youtube platformi.

Skip to content