Subota, 02.07.2022.
07:30 – 12:30 h

Poštovane trkačice i trkači,

Predstavljamo vam Meridiana Slavonica trail koji će se ove godine održati prvi put, a dužina rute iznosi 20 km.

Utrka kreće iz Lovčića, naselja smještenog među pitomim brežuljcima Dilj gore, odakle se ide šumskim putem do Vijenca u Brodskom Stupniku. Uz prekrasne prizore nepreglednog zelenila i vinograda ide se prema Oriovačkom brdu te se dolazi do Planinarskog puta Oriovac – Kasonjski vrh. Dalje se ide Planinarskim putem Ćosin mlin – Kasonjski vrh do Planinarskog puta Orljava – Stara Kapela – Izvor Slatina, a šumskim putem dolazi se do vrha Križnog puta u naselju Stara Kapela što čini posljednji dio rute te se nakon silaska s Križnog puta dolazi na cilj u centru Stare Kapele.

Trčeći ovom rutom zaljubit ćete se u raznolikost Meridiane Slavonice čiji horizont ćete imati na dlanu – od rijeke Save preko ribnjaka pa do obronaka Dilj gore koji obiluju prekrasnim prizorima vinograda i šuma.

Meridiana Slavonica trail održava se u subotu, 2.7. kada će u večernjim satima biti održan i koncert Željka Bebeka, a već u nedjelju 3.7. gosti će moći uživati u čarima slavonskog gostoprimstva, kad će mještani naselja Lovčić upriličiti obilježavanje postavljanje stope sv. Martina. Tom prilikom mještani će svojim gostima pružiti okrjepu, dobru zabavu, predavanja o biodinamici i još mnogo toga.

SATNICA:

– 7:30 – 8:30 – preuzimanje startnih paketa (kod startne zone, Lovčić)
– startne pakete je moguće preuzeti i dan ranije telefonskim dogovorom (1.7.2022.)
– 9:00 – start za kategoriju „duga“ (20 km)
– 12:30 – proglašenje pobjednika

NAGRADE: troje prvoplasiranih u ženskoj i muškoj kategoriji za utrku

STARTNINA: 150 kn (Podaci o uplati se generiraju pored imena nakon prijave)

ROK ZA PRIJAVU: 24.6.2022. Svima koji se prijave do navedenog datuma osiguran je startni paket.

PRIJAVITI SE možete na poveznici: https://www.stoperica.hr/natjecanje/meridiana-slavonica-trail-/109

Za više info posjetite stranicu https://www.stoperica.hr/natjecanje/meridiana-slavonica-trail-/109 ili nas kontaktirajte na info@tzms.com.hr

Meridiana Slavonica vas očekuje!

Skip to content