Sljedeći nas tjedan na području Turističke zajednice Meridiana Slavonica očekuju nova događanja: Zalazak u vinogradu, Staroslatiničko ljeto i Oriovačke žetvene svečanosti.

3. Zalazak u vinogradu

Već treći put pozivamo vas na ovaj poseban vinski i umjetnički događaj i doživljaj: “Zalazak u vinogradu“ u organizaciji Turističke zajednice Meridiana Slavonica i tvrtke Zlatne riječi. U vinogradima pred vinskim hotelom „Stupnički dvori“ kušat ćemo vina, uživati u glazbi i stvarati nova sjećanja uz fotografije zalaska sunca u vinogradu. Ove godine, kao posebnu atrakciju, organiziramo i dolazak vlakom iz Zagreba – i prvu vinsku radionicu ikada – u vlaku!

Opširnije o događaju pročitajte ovdje.

16. Staroslatiničko ljeto

Pučka pjevačka skupina “Veseli Slatinčani” u subotu 17. lipnja u Društvenom domu Stari Slatinik s početkom u 20:00 sati organizira kulturno-umjetnički program 16. Staroslatiničko ljeto.

Nastupaju:

PPS “Veseli Slatinčani” Stari Slatinik
Pjevačka skupina Udruge umirovljenika Brodski Stupnik
KUD “Zrinski” Brodski Stupnik
KUD “Tkanica” Okučani
PS “Zadubravke” Zadubravlje
KUD “Tamburica” Velimirovac
KUD “Bebrina” Bebrina

U okviru programa Kinološka udruga Posavac Stari Slatinik organizira Memorijalnu utakmicu glasnogona na divlju svinju s početkom u 11:00 sati.

Pobjednik utakmice proglasit će se prije večernjeg programa.

21. Oriovačke žetvene svečanosti

KUD “Luka Ilić-Oriovčanin” u subotu 17. lipnja u parku Oriovac organizira kulturno-umjetnički program 21. Oriovačke žetvene svečanosti.

Program:

18:30 – Mimohod KUD-ova i konjskih zaprega
19:00 – Smotra KUD-ova

Nakon smotre slijedi zabavni program uz TS Rubato.

Za sve prisutne spremna je bogata ponuda jela i pića, a organizirani su i mala likovna kolonija te kutak za fotografiranje.

Skip to content