TZ Meridiana Slavonica ove godine aplicirala je promotivni video „Meridiana Slavonica – Vodič kroz destinaciju“ za prezentiranje struci i festivalskoj publici u sklopu 25. Međunarodnog festivala turističkog filma – ITF’CRO 2022. te u sklopu Zagreb TourFilm festivala, za što je nedavno i dobila obavijesti kako je navedeni video u sklopu oba festivala prošao selekciju te se našao u službenoj konkurenciji.

Isto tako, Međunarodno povjerenstvo turističkih novinara – ICTY, potaknuto videom te postignutim turističkim rezultatima od strane Turističke zajednice Meridiana Slavonica, odlučilo je predložiti upravo Meridianu Slavonicu za prestižnu međunarodnu turističku nagradu GOLDEN INTERSTAS AWARD 2022. Meridiana Slavonica, ukoliko osvoji navedenu nagradu, imat će čast postati članicom Međunarodnog kluba zaslužnih za razvoj turizma. Zanimljivo i impresivno je za istaknuti da je Meridiana Slavonica ovim selekcijama ušla u službenu konkurenciju zajedno s konkurentima iz Japana, Portugala, Austrije, Francuske i sl.

Kad struka prepozna trud i rad, što se dokazuje gore navedenim selekcijama, onda je to pravi dokaz da djelovanje Turističke zajednice zaista ima svoju svrhu. Dodatna promocija, što je i glavna zadaća turističke zajednice, poslužit će većoj prepoznatljivosti destinacije Meridiana Slavonica, kao i dati dodatni vjetar u leđa.

Skip to content