Na sinoć održanoj dodjeli nagrada u sklopu 10. manifestacije Suncokret ruralnog turizma Hrvatske, a koju organizira Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova selo“ koja ove godine obilježava čak 25 godina rada, Turistička zajednica Meridiana Slavonica primila je brončanu povelju za projekt „Zalazak u vinogradu“.

Konkurencija u kategoriji vinskog turizma nije bila slaba, a upravo ta činjenica dodatno potvrđuje važnost primanja ove nagrade. Struka nastavlja prepoznavati trud koji se ulaže u razvoj turizma ovoga kraja, a posebice onaj koji se odnosi na razvoj ruralnog turizma. Tako je i projekt „Zalazak u vinogradu“ jedan od oglednih primjera poticanja posluživanja vrhunskih vina ovoga kraja, kao i autohtonih jela koja se s vinima savršeno sljubljuju.

Projekt je nastao u suradnji s tvrtkom Zlatne riječi čija vlasnica Marija Vukelić kontinuirano daje obol njegovu uspjehu kako svojim idejama, tako i vođenjem programa te održavanjem edukacija o upoznavanju lokalnih vina.

Ovo je još jedno veliko priznanje Turističkoj zajednici te još jedan dokaz iznimno dobre suradnje s Turističkom zajednicom Brodsko-posavske županije koja je projekt i kandidirala.

Ovom prilikom želimo čestitati i ostalim dobitnicima na području naše Županije – Turističkoj zajednici Brodsko-posavske županije na osvajanju srebrne povelje za vizualni identitet Turističke zajednice Brodsko-posavske županije, Općini Bebrina na osvajanju posebnog priznanja za Adrenalinsku šumu Bebrina te obitelji Bošnjak na osvajanju brončane nagrade za kušaonicu domaćeg piva „Bošnjak“.

Skip to content