Vinska
tura

Lokalni restorani mjesta su gdje možete probati razna autentična jela iz kuhinje našega kraja.

Stupnički dvori

U vinogradskoj oazi, okružen zelenilom, s prekrasnim pogledima smjestio se restoran u sklopu hotela Stupnički dvori. Osim što su vrhunske kvalitete, namirnice koje se koriste za spravljanje jela u restoranu su autohtonog porijekla. Jela spravljena s iznimnom pažnjom i ljubavlju rado ćete probati i tražiti još.

info@stupnicki-dvori.hr

Ribarska kuća

Savršeno mjesto ukoliko ste se poželjeli fine domaće ribe je upravo restoran Ribarska kuća. Kuhari ju spremaju s posebnom pažnjom i ljubavlju, a možete uživati u raznim verzijama spremanja različitih vrsta ribe te u famoznom fiš paprikašu! Ukoliko ste ipak za klasična i poznatija jela, Ribarska kuća je tu za vas.

krunodikanovic@gmail.com

Bonaca

Kako samo ime kaže, Bonaca je mjesto koje će vam pružiti mir i spokoj dok vi uživate u slasnim zalogajima vrhunskih jela, spravljenih s iznimnom pažnjom. Ljubazni domaćini pokazat će vam zašto je baš ovaj restoran idealan izbor za okrijepiti se te poželjeti vratiti se.

pizzeriabonaca@gmail.com

Rustik

Rustik je mjesto kušanja tradicionalnih delicija spojenih sa suvremenim elementima – ovdje možete uživati u prekrasnom rustikalnom ambijentu koji će vam još zornije dočarati sve blagodati pripreme hrane. Na jelovniku možete pronaći razne specijalitete spravljene od lokalnih namirnica.

stipo1988@gmail.com

Bonsai

Ukoliko se premišljate što biste jeli i koga biste posjetili, Bonsai je idealno mjesto za vas – spoj tradicije i modernog na jednom mjestu, dugogodišnje iskustvo u spravljanju najboljih jela te ljubav prema onome što se radi dalo je svoje rezultate. Garantiramo da odlaskom u Bonsai nećete pogriješiti!

info@ugostiteljstvo-gavran.hr

Skip to content